Στηρίζουμε ''οικοδεσπότες και φανέλες''

Δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και ποδοσφαιρικά - στοιχηματικά άδειο το σημερινό Σάββατο. Καθώς υπάρχει το κύπελλο συνομοσπονδιών που διεξάγεται στην Ρωσία, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, ο τελικός ανόδου στην Seguda και φυσικά ο ημιτελικός του μπάσκετ των κοριτσιών με την Γαλλία (21:30 EΡΤ1). Mέσα σε αυτά λοιπόν ξεχώρισα 3 επιλογές τις οποίες θα δούμε παρακάτω.


Θα ξεκινήσω από το πρώτο ματς χρονικά αυτό του Μεξικό απέναντι στην οικοδέσποινα Ρωσία (τυπικά φιλοξενούμενη). Έχω την αίσθηση πως η ομάδα της Ρωσίας, έστω και με λίγη βοήθεια θα καταφέρει να κερδίσει και να βρεθεί στους τέσσερις της διοργάνωσης. Την βρίσκουμε σε τιμές αουτσάιντερ, γύρω στο 3.00 (bet 365), είναι σίγουρα ρίσκο αλλά αξίζει. 

Συνεχίζουμε τον επαναληπτικό τελικό ανόδου. Στο Χετάφε - Τενερίφη, με τον επαναληπτικό του 1-0. Δεν θα πω πως είναι καλύτερη ομάδα η Χετάφε, έχει όμως μεγαλύτερη φανέλα, μεγαλύτερο σθένος και θα κερδίσει την Τενερίφη. Επομένως στηρίζουμε την φανέλα και πάμε με τον άσσο που τον βρίσκουμε χαμηλά γύρω στο 1.60 (bet 365). 

Tέλος, στο EURO U21 και το Ιταλία-Γερμανία. Οι Ιταλοί θέλουν δική τους νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθούν.Ενώ οι Γερμανοί θέλουν απλά να μην χάσουν για να βγουν πρώτοι πιστεύω πως θα γίνει ένα ανοιχτό ματς και θα δούμε τουλάχιστον από ένα τέρμα εκατέρωθεν. Επομένως οδηγούμαστε στο Goal - Goal σε τιμές γύρω στο 1,60 και εδώ (bet 365). 

Όλη η Τριάδα 

1. Μεξικό - Ρωσία 2 
2. Χετάφε - Τενερίφη 1 
3. Ιταλία - Γερμανία GOAL - GOAL 

Χρήστος Δαίρετζής 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις