Το πρώτο τέστ του Χάσι και....το σοκ με Ρέτσο

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (23/6) πέρασε θετικά το πρώτο τεστ της προετοιμασίας νικώντας την Βάτενς 0-2 (ομάδα β΄ εθνικής Αυστρίας), με μια καλή εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους και ειδικά από τους πιτσιρικάδες Ρέτσο, Νικολάου, Μανθάτη αλλά και από τους Τόλι, Μεγαρίτη, Ντουμάνη και Βρουσάι. Επίσης τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Σισέ, Ρισβάνης και Κούτρης έδειξαν οτι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στον πάγκο ή και ακόμα να διεκδικήσουν φανέλα βασικού. Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε ποιούς θα απορρίψει ο Χάσι, στο άμεσο μέλλον θα το δούμε.
Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χουτεσιώτης Σισέ, Νικολάου, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάρτινς, Ρομαό, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι και Βέργος. Ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Χουτεσιώτης, Τόλι, Ντε λα μπέγια, Ρέτσος, Ρισβάνης, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Μαρίν, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Σεμπά. Τα γκολ τα σημείωσαν οι Βέργος στο 28’ και ο Μεγαρίτης στο 58’.
Ο Χάσι έπαιξε με 4-2-3-1 και όπως είχε δηλώσει την ημέρα της ανακοίνωσης του. Οι ερυθρόλευκοι όπως αναμενόταν είχαν την κατοχή σε όλο το διάστημα του αγώνα έπαιζαν γρήγορο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο με μια επαφή και οι επιθέσεις θα εκδηλώνονταν από τα άκρα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 87’ λόγω του τραυματισμού στο κεφάλι του Ρέτσου μετά από μονομαχία. Έπεσε σχεδόν αναίσθητος στο χορτάρι και άπαντες από το ιατρικό team του Ολυμπιακού έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως ο γιατρός του Ολυμπιακού, κάλεσε ασθενοφόρο για να διακομιστεί ο κεντρικός αμυντικός στο νοσοκομείο. Τελικά όλα καλά με τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και θα μπορέσει να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 

Βασίλης Κανταρζόγλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις